Inerte keramiske kugler

Inerte keramiske kugler
(Keramisk katalysatorstøtte)

Inert aluminiumoxid keramisk kugle er ikke modtagelig for kemiske reaktioner, og dens iboende tætte tekstur, meget lave vandabsorption, virker ikke som et tørremiddel.

Keramiske kugler af inert aluminiumoxid er meget udbredt i olie-, kemikalie-, gødnings-, naturgas- og miljøbeskyttelsesindustrien som dækkende støttemateriale og tårnpakning til katalysatorer i reaktoren.

De fleste af dem er bundfyldende materialer såsom kemisk fiberfabrik, alkylbenzenfabrik, aromatfabrik og andet hydrokrakningsraffineringsudstyr, katalytisk reformeringsudstyr, isomeriseringsudstyr og demethyleringsudstyr.

Den inerte aluminiumoxid keramiske kugle er fremstillet af superfint calcineret aluminiumoxid mikropulver som et råmateriale, ensartet blandet og blandet af en fuldautomatisk blandeanordning, formet til en kuglemaskine og calcineret ved en højtemperatur tunnelovn ved 1600 °C.

Inert aluminiumoxid keramisk kugle er modstandsdygtig over for høj temperatur og tryk, lav vandabsorption, stabil kemisk funktion, syre, alkali og andre opløsningsmidler og kan kompensere for temperaturændringer under produktionen og har god termisk stabilitet.

Inert keramisk kugle har også dokumenteret ydeevne af termisk stødmodstand (de kan modstå ændringen i temperatur under fremstillingsprocessen.)

Hovedanvendelsen af ​​inerte keramiske kugler er at øge fordelingen af ​​gas eller væske i en reaktor og at understøtte og beskytte den aktiverende katalysator med lav styrke.

Alumina keramiske kugler bruges hovedsageligt som afstivningsmidler, så der er behov for trykstyrke, vandabsorption og bratte temperaturændringer.

Tager man 99% φ20mm aluminiumoxidfyldkugle som et eksempel, er dens trykstyrke omkring 13KN/stykke, vandabsorption er mindre end 5%, bulkdensitet er ≥1900kg/m, temperaturmodstanden er >850°C, og den bruges som et materiale til fyldning af bunden. Har fordelen ved syre- og alkalikorrosionsbestandighed.

Indeksdataene for inerte aluminiumoxidkeramiske kugler er uadskillelige fra aluminiumoxidindholdet. Generelt gælder det, at jo højere aluminiumoxidindhold, jo bedre ydeevne er det, og jo højere pris, som skal vælges i henhold til brugernes specifikke behov.

Keramiske kugler af inert aluminiumoxid er meget udbredt inden for mange områder, herunder petrokemi, kemiteknik, gødningsproduktion, naturgas og miljøbeskyttelse.

Vi designer og laver et komplet udvalg af inerte keramiske kugler, aluminiumoxidindhold er fra 18% til 99,5% og størrelse tilgængelig: 0-1mm, 1-3mm, 3-50mm

alumina ceramics, industrial ceramics, advanced ceramics, technical ceramics, alumina balls, ceramic balls, random packing
Inert ceramic balls, alumina balls,catalyst support media
Advertisement